Cant install DEV version

Home Forums RC, Beta & Dev Version Cant install DEV version

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  Khaled 4 years, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #7785

    deniscgn
    Member

    Hello,
    cant install the DEV version.

    Fatal error: Class ‘UserMeta\IXR_Client’ not found in /www/htdocs/w/denis-online/wp-content/plugins/user-meta/models/pro/umProAuth.php on line 2

    Denis

    #7821

    Khaled
    Keymaster

    Hi Denis,

    The issue has been solved by dev version.

    Thanks.

    #7832

    deniscgn
    Member

    Hello Khaled,

    installing works now, creating FORMS not.

    Fatal error: Class ‘UserMeta\FormBuilder’ not found in /www/htdocs/siteroot/partykompass/wp-content/plugins/user-meta/views/forms/editForm.php on line 7

    Help please!
    Denis

    #7833

    Khaled
    Keymaster

    Hi Denis,

    Please download again the dev version. Completely remove the existing version and install newly downloaded one.
    Thanks.

    #7834

    deniscgn
    Member

    Khaled,

    I did as you said, but it still does not work when I try to create a new FORM.

    Fatal error: Class ‘UserMeta\FormBuilder’ not found in /www/htdocs/siteroot/kuenstler-in-koeln/wp-content/plugins/user-meta/views/forms/editForm.php on line 7

    Cheers,
    Denis

    • This reply was modified 4 years, 4 months ago by  deniscgn.
    #7838

    Khaled
    Keymaster

    Hi Denis,

    I guess, you are still using old dev version. Line 7 should look likes:

    $formBuilder = new FormBuilder( 'form_editor', $formName );
    

    BTW, I did implement your another request (delete avatar). Please download again now for latest update.
    As it is still dev version. There could have some bugs. Please report us if you find any more bugs.

    Thanks.

    #7839

    deniscgn
    Member

    Hey Khaled,
    I downloaded your latest version again 6 minutes ago. The line 7 is the same as mentioned abouve.

    It still does not work.

    With deleting the AVATAR image, great! As far as I can create a new form in the dev version.

    Thanks so much for being back,

    Cheers,
    Denis

    #7841

    deniscgn
    Member

    It still DOES not work 🙁

    I cant create a new form!

    • This reply was modified 4 years, 4 months ago by  deniscgn.
    #7843

    Khaled
    Keymaster

    Hi Denis,

    It looks okay in my testing site. Is it possible for you to share a temp admin with me (support(at)user-meta.com)?

    Thanks.

    #7846

    Khaled
    Keymaster

    Hi Denis,

    The issue has been solved.

    Thanks for your cooperation.

    #7860

    deniscgn
    Member

    Hey Khaled,

    the new DEV Version (Dev Version (May 29, 2016)) has again the ERROR…Can you please check this.

    Fatal error: Class ‘UserMeta\FormBuilder’ not found

    Thanks.

    #7861

    Khaled
    Keymaster

    Hi Denis,

    Could you please regain my account on your site?

    Thanks.

    #7862

    deniscgn
    Member

    Hello Khaled,
    it is still active. You can use it.
    Cheers,
    Denis

    #7863

    deniscgn
    Member

    I sent you an Email 🙂

    #7864

    deniscgn
    Member

    did you get the new password?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.